Femke Meijerink

Naam:      Femke Meijerink           
Werkzaam bij: Verloskundigenpraktijk Nona
team roze
Functie/beroep: Verloskundige

Ik ben geboren op 10-7-1980 te Doetinchem en heb hier mijn jeugd met veel plezier doorgebracht. Als jong meisje riep ik al: "als ik later groot ben, word ik zuster bij de baby’s". Op de middelbare school was ik dan ook vastbesloten, ik word verloskundige! Gelukkig werd ik in 1998 aangenomen op de opleiding tot verloskundige, mijn grote droom kwam uit!
In 2002 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Rotterdam en heb ik de eerste 3 jaar gewerkt in Aalten en praktijk Doesburg e.o. In 2005 kon ik aan de slag bij ‘Juffrouw Kroost’, terug naar mijn geboortestad!
Omdat de verloskunde steeds meer in beweging kwam, we meer moesten gaan samenwerken, kwaliteit een doel op zich werd en we toe waren aan nieuwe huisvesting, zijn we in augustus 2009 samen met ‘Vita Nova’ de uitdaging aangegaan. ‘NONA verloskundigen’ werd geboren!
Dit bleek de beste stap ooit! Een prachtig team, assistentes van goud en een heerlijke werkplek.
Inmiddels heb ik mijn echo opleiding afgerond en kunnen jullie mij dus nu ook tegenkomen in de echokamer. Erg leuk om nu weer met andere ogen naar het vak verloskunde te kunnen kijken.
Erg gelukkig ben ik met mijn grote liefde Joost, met wie ik twee prachtige kindjes heb. Peuter Guusje en dreumes Boet zorgen voor heerlijke ‘reuring’ en maken elke dag weer tot een feestje. De ervaring van geboorte, voeden en verwondering hebben mijn werk meer diepgang gegeven, dit vind ik heel bijzonder.

Ik wens jullie een bijzondere tijd en voorspoedige geboorte toe!